Krunić: Borac je apsolutni favorit

Trener i igrač Željezničar Sport Teama pred utakmicu Kupa RS

Krunić: Borac je apsolutni favorit

D. Rakanović

Duel između Željezničar Sport Teama i Borca u okviru šesnaestetine finala Kupa Republike Srpske igra se sutra od 16:30 sati. 

Utakmica će se igrati na neutralnom terenu, na stadionu FK BSK-a. 

Trener i igrač Željezničara Branislav Krunić istakao je da je Borac apsolutni favorit u ovom duelu. 

"Izvukli smo jednog od najkvalitetnijih protivnika u Kupu Republike Srpske i sigurno da su oni veliki i apsolutni favoriti. Za nas je to još jedno novo iskustvo, jedna utakmica koja će dati mogućnost našim mladim igračima da napreduju. Očekujem da ćemo biti ravnopravan protivnik Borcu, a žao mi je što dva banjalučka kluba, prvoligaš i premijerligaš, svoju utakmicu igraju na neutralnom terenu", rekao je Krunić.

Krunić u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na Sinišu Šataru koji je povrijeđen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi