Krunić ima lakšu povredu, Džeko se priključuje za Albaniju

Zmajevi trenirali u Trening centru

Krunić ima lakšu povredu, Džeko se priključuje za Albaniju

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je poslijepodnevni trening u Trening centru NF/SBiH u Zenici. Izabranici Mehmeda Baždarevića na treningu su imali i malu posjetu, tačnije naše reprezentativce je posjetila U-17 ženska selekcija BiH, te Baletni studio "Ars" iz Zenice s kojima su se slikali i davali autograme.

Na treningu se uglavnom radilo s loptom, a atmosfera među igračima je standardno na visokom nivou. Pomoćnik selektora Dragan Perić kazao je da su svi igrači došli, što se moglo vidjeti na treningu, dok je otpao Milićević zbog povrede. Krunić ima lakšu povredu, ali i on je odradio današnji trening.

Naši reprezentativci sutra će odraditi jutarnji trening, nakon čega će imati slobodno poslijepodne, a s treninzima će nastaviti u četvrtak ujutru. Nakon dugo vremena na reprezentativnim okupljanjima nema bivšeg i sadašnjeg kapitena Spahića i Džeke. Pomoćnik selektora Dragan Perić potvrdio je da će se član Rome ekipi priključiti pred narednu utakmicu u utorak protiv Albanije.

Stručni štab, ali i igrači svjesni su da je naša selekcija veliki favorit pred narednu utakmicu, ali da ne smiju podcijeniti Gibraltar, te da će biti maksimalno spremni i odgovorni za narednu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi