Krunić: Remi bitan za naš mladi tim zbog samopouzdanja

Krunić: Remi bitan za naš mladi tim zbog samopouzdanja

D. Rakanović

Fudbaleri Željezničar Sport Teama u subotu u Zvorniku su odigrali nerješeno protiv Drine (1:1) u okviru šestog kola Prve lige Republike Srpske.

Trener i igrač banjalučke ekipe Branislav Krunić bio je zadovoljan nakon utakmice u Zvorniku. 

"Odigrali smo jednu dobru utakmicu i mislim da smo na kraju sasvim sigurno zaslužili ovaj bod, ako ne i sva tri. Ovaj remi izuzetno je bitan za mladi tim Željezničar Sport Teama, prije svega za samopouzdanje", rekao je Krunić i nastavio:

"I ranije sam govorio da mi imamo snage i kvaliteta da osvojimo bodove na strani i drago mi je da se to dogodilo protiv jedne ekipe kao što je Drina. Obje ekipe imale su svoje šanse, nakon tvrdog poluvremena mi smo svojom greškom primili gol, s druge strane Drina je promašila jedanaesterac, a mi smo nakon postignutog pogotka iz odlične prilike pogodili prečku. Sve u svemu može se reći da je ovaj remi realan ishod".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

On je dodao da je osnovni cilj ove banjalučke ekipe opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. 

"Mi se polako, ali sigurno pozicioniramo u sredini tabele i naše ambicije se ne mijenjaju. I kada smo loše startovali znali smo da imamo kvalitet za naš osnovni cilj, a to je opstanak u ligi. Mi u svaku utakmicu ulazimo sa sedam ili osam igrača do 21 godine u prvoj postavi, ubjedljivo smo najmlađa ekipa u ligi i svaki bod na strani, svaka dobra akcija za ovaj tim su veliki plus jer naš osnovni cilj i jeste afirmacija mladih igrača", rekao je Krunić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti