Krunić: U Zvornik po bodove
Foto: Borac-sport

Trener i igrač Željezničar Sport Teama

Krunić: U Zvornik po bodove

D. Rakanović

Fudbaleri Željezničar Sport Teama danas gostuju u Zvorniku ekipi Drine u okviru šestog kola Prve lige Republike Srpske. 

Trener i igrač Željezničara Branislav Krunić optimističan je pred ovaj duel.

“Idemo u goste neugodnom protivniku koji se nalazi u gornjem dijelu tabele i koji je veoma čvrst posebno na domaćem terenu", rekao je Krunić i dodao: 

"Mi smo u toku sedmice odigrali utakmicu u Kupu Republike Srpske protiv premijerligaša Borca iz Banjaluke u kojoj smo poraženi sa 2:1, međutim, ta utakmica nam je pokazala da možemo parirati i kvalitetnijim ekipama". 

On je dodao da ukoliko ponove partiju kao protiv Borca mogu se nadati pozitivnom rezultatu. 

"Ukoliko ponovimo igru iz te utakmice, posebno iz drugog poluvremena u kojem smo bili mnogo čvršći u duelu, mislim da se možemo nadati pozitivnom rezultatu u Zvorniku, a pozitivan rezultat za nas je sve osim poraza”, zaključio je Krunić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U ovoj utakmici na teren se vraća Siniša Šatara koji će nastupiti sa specijalnom maskom na glavi. 

Utakmica u Zvorniku se igra od 16:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi