Krupa bolja od banjalučkog Željezničara

Prijateljski meč

Krupa bolja od banjalučkog Željezničara

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe vrijedno se spremaju za drugi dio sezone Premijer lige BiH, a danas su odigrali novi prijateljski meč.

Izabranici Slobodana Starčevića danas su na stadionu u Krupi na Vrbasu igrali protiv drugoligaša RS-a, banjalučkog Željezničara, kojeg su savladali sa minimalnih 1:0. Jedini pogodak na današnjoj utakmici postigao je Nebojša Gvozdenović na otvaranju drugog poluvremena.

Nakon utakmice trener Krupe izjavio je da je u današnjem meču šansu dao igračima koji nisu puno igrali u pripremnom periodu, te da je zadovoljan njihovom igrom. Starčević je dodao da su ovakve utakmice idealna prilika za mlade igrače da pokažu svoj talenat.

Za Krupu danas su igrali: Pupovac, V. Ilić, Vuković, Kartal, Guskić, Vidović, Gvozdenović, Šamara, Halilović, Mrđa, Koljić. Drugo poluvrijeme: Pupovac (od 60. minuta Šironjić, od 75. Kajkut), Bojanić, Bubić, Kartal (od 60. Babić), Tatić, Gajić, Arežina, Stanković, Gvozdenović (od 60. Ninković), Ševarika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi