Krupa cilja prvu proljećnu pobjedu

Premijer liga BiH, 22. kolo

Krupa cilja prvu proljećnu pobjedu

Fudbaleri Krupe sutra će gostovati ekipi Viteza u posljednjem kolu ligaškog dijela Premijer lige BiH.

Tim Slobodana Starčevića je prošlog vikenda obezbijedio plasman u Ligu za prvaka, a sada želi da dođe do prve proljećne pobjede.

"Dobro smo se spremali, atmosfera u ekipi je sjajna i očekujemo dobru predstavu u Vitezu. Najvažnije da su svi igrači zdravi, tako da ćemo u punom sastavu nastuputi protiv izuzetno respektabilne ekipe Viteza. Njima ne ide u posljednje vrijeme, ali svjesni smo da nema lakih utakmica u ligi", rekao je za Sportsport.ba trener Krupe Slobodan Starčević.

Banjalučki tim će narednog vikenda odigrati i prijateljski meč sa srbijanskim superligašem Vojvodinom.

"Reprezentativnu pauzu iskoristićemo za prijateljski meč sa Vojvodinom u Novom Sadu, te se nadam da ćemo je na nabolji način iskoristiti i dobro se pripremiti za nadolazeće izazove u Ligi za prvaka", dodao je Starčević.

Uoči 22. kola Premijer lige BiH, Krupa zauzima šestu poziciju sa 31 osvojenim bodom, dok je Vitez na devetom mjestu sa 22 boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Krupe i Viteza na programu je sutra od 15 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi