Krupa na Radnik bez Vukotića i Savića

Pred veoma važan meč

Krupa na Radnik bez Vukotića i Savića

S. Mlaćo

Nakon domaćeg poraza od Širokog Brijega (1:2), nogometaši Krupe i u narednom kolu će biti domaćini.

 U goste im dolazi Radnik iz Bijeljine, a loša vijest za Slobodan Starčevića je da će timu nedostajati kapiten Aleksandar Vukotić koji je protiv tima sa Pecare zaradio treći žuti karton, kao i Stefan Savić, iz istog razloga.

Krupa je u subotnjem meču zaradila čak sedam žutih kartona, pa je na neke sudijske odluke primjedbe imao i sam Starčević. On je također nakon meča dodao da će ekipa doživjeti promjene, te da će neki igrači koji su do sada imali zapaženu minutaže morati da odmore.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će to pozitivno djelovati za Krupu ostaje nam da vidimo. Duel između Krupe i Radnika igra se u subotu s početkom u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi