Krupa nastavila s radom u Ohridu

Bh. tim na pripremama u Makedoniji

Krupa nastavila s radom u Ohridu

O. Lekić

Fudbaleri Krupe nastavili su da hvataju zalet za proljećni dio Premijer lige BiH, jutros su odradili još jedan trening na pripremama u Ohridu u odličnoj atmosferi. Trener Slobodan Starčević već u 8.30 časova izveo je svoje pulene na teren sa plastičnom podlogom.

"Sve ide po planu, imamo dobre uslove. Odradili smo kvalitetan jutarnji taktički trening, u odličnim uslovima vještačkog terena Sportskog centra Ohrid. Iako smo malo umorni od svega, a pogotovo od dalekog puta, odnosno treninga i utakmice sa Pobedom, osjetan je veliki motiv kod svih igrača i to me it e kako raduje i veseli"rekao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.

Svi igrači daju svoj maksimum, a neumorni vezista Miljan Ljubenović je raspoložen i optimističan:

"Stvarno se zalažemo maksimalno na treninzima, uslovi su idealni, mi raspoloženi da damo sve od sebe na svakom treningu. Osjeća se malo umor, ali to je normalno, došli smo u Makedoniju da kroz utakmice dođemo do takmičarske forme. Između utakmica imamo naporne treninge, al ii dovoljno vremena da se “rehabilitujemo” na odmoru u sobama hotela “Belvedere”. Samo da ovakva pozitivna atmosfera potraje, da nas vremenski uslovi posluže i povrede mimoiđu. Nadamo se da ćemo biti oni pravi kada prvenstvo počne 25. februara", istakao je trener ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi