Krupa proslavila titulu pred domaćim navijačima

Stadionom se orilo: "Šampioni, šampioni..."

Krupa proslavila titulu pred domaćim navijačima

Fudbaleri banjalučke Krupe zajedno sa svojim navijačima proslavili su titulu prvaka Prve lige RS.

U posljednjem nastupu Banjalučani su na svom terenu odigrali bez golova sa sastavom Tekstilca. Nakon utakmice je upriličeno veliko slavlje koje je potrajalo duboko u noć. Proslavi su prisustvovali članovi uprave, igrači, novinari, prijatelji kluba, kao i mnogobrojni navijači.

Izabranici Slobodana Starčevića pokazali su najviše u regularnom dijelu, ali i u Ligi za prvaka, te su dva kola prije kraja šampionata Prve lige RS stekli čak 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Velike Obarske.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Mi smo već u prošlom kolu obezbijedili titulu i plasman u Premijer ligu BiH, međutim, ova utakmica imala je posebnu draž jer smo je odigrali protiv starih prijatelja iz Dervente. Drago mi je što smo u Krupi na Vrbasu proslavili ovaj uspjeh sa našim vjernim navijačima. Rezultat nije bio u prvom planu, ali smo ipak odigrali muški i mislim da smo pružili jednu dobru partiju", izjavio je za Sportsport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi