Krupa protiv Zvijezde 09 želi nastaviti pobjednički niz

Krupa protiv Zvijezde 09 želi nastaviti pobjednički niz

D. Vejo

U okviru četvrtog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske, lider na tabeli Krupa na svom će terenu dočekati ekipu Zvijezde 09.

Minimalna pobjeda na gostovanju u Derventi u prošlom kolu bila je dovoljna fudbalerima Krupe da zadrže lidersku poziciju. Istu će pokušati sačuvati i ovog vikenda kada im na noge dolazi uvijek neugodan protivnik iz Etno sela Stanišići. 

"Očekuje nas jedna teška utakmica. Zvijezda je ekipa koja svakom može pomrsiti račune jer igraju dobro ove sezone. Ali naš cilj je jasan. Ne zadovoljavamo se ničim osim pobjede koja nas ostavlja na liderskoj poziciji. Tako bismo nastavili pobjednički niz", kazao je za SportSport.ba napadač Krupe, Stefan Stojanov.

Zbog povrede u prošlom kolu, Slobodan Starčević neće moći da računa na stamenog štopera Aleksandra Vukotića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Krupe i Zvijezde 09 igra se predstojećeg vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi