Krupa u velikim problemima pred Željezničar

Kartoni kroje tim

Krupa u velikim problemima pred Željezničar

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe u srijedu će odigrati prijateljski duel sa Željezničarom iz Banja Luke, a generalku će izabranici Slobodana Starčevića imati protiv Metalleghea iz Jajca u subotu.

Starčević će već počeo kristalizirati tim koji će se za dvije sedmice na otvaranju drugog dijela sezone Premijer lige suprostaviti Željezničaru, a odmah je naišao na velike probleme.

Naime, zbog kartona suspendovani su Ozren Perić, Elvir Koljić i Irfan Jašarević, a ovaj tim je u zimskom prelaznom roku napustio iskusni Saša Kajkut koji se priključio mostarskom Zrinjskom.

Perić je u prvom dijelu sezone imao 11 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju, Koljić 13 nastupa uz osam pogodaka i dvije asistencije, dok je Irfan Jašarević upisao 16 nastupa uz po jedan pogodak i asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni Saša Kajkut upisao je osam nastupa uz pet pogodaka, te je svim navijačima ovog tima jasno da ih protiv tima iz Sarajeva očekuje veoma težak posao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi