Krupa 'utrpala' osam golova Omarskoj

Prijateljska utakmica

Krupa 'utrpala' osam golova Omarskoj

Fudbaleri Krupe nastavljaju sa odličnim igrama u pripremnim utakmicama pred nastavak prvenstva.

Nakon što je u prvom meču odigrao bez pobjednika sa Rudarom iz Prijedora (2:2), te savladao Karanovac sa 9:0, tim Krupe je na domaćem terenu odigrao još jednu perfektnu utakmicu i lako izašao na kraj sa sastavom Omarske. Na kraju, ubjedljiv trijumf banjalučke ekipe od 8:0.

Domaćin je kontrolisao meč tokom svih 90 minuta, a već do odlaska na odmor imao je ogromnu prednost (4:0). Na poluvremenu trener Starčević zamijenio je kompletnu startnu postavu i tako pružio šansu svim igračima. Drugi period takođe je protekao u dominaciji domaćina, koji su na kraju ispratili Omarsku sa osam golova u mreži.

Ljubenović, Mazalica i Dujaković bili su dvostruki strijelci na današnjem meču, dok su preostala dva gola djela Lolića i Milanovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Naredni protivnik Krupe biće Sloboda iz Mrkonjić Grada, nakon čega Banjalučane očekuje putovanje u Novi Sad, gdje će odraditi drugi dio priprema.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi