Kubura: Kvalitetniji smo tim od Mladosti VB

Golman Slavije o protivniku u Kupu RS

Kubura: Kvalitetniji smo tim od Mladosti VB

D. Vejo

Današnjim žrijebom održanim u prostorijama FS RS, ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva, za protivnika u osmini finala Kupa Republike Srpske dobila je ekipu Mladosti iz Velike Obarske.

Jedan od onih koji su standardni u timu jeste i golman tima iz Istočnog Sarajeva, koji je pričao o predstojećem protivniku.

"Iako je Mladost u rangu ispod, svima nam je poznat razlog zbog čega više nisu prvoligaši. Očekujemo tešku utakmicu, jer je Mladost nezgodan protivnik, a i poučeni smo iskustvom kada su nas prije dvije godine izbacili iz Kupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Ipak, vjerujem u naš prolaz i smatram da imamo kvalitetniju ekipu", rekao je za SportSport.ba čuvar mreže Slavije, Miloš Kubura.

I ova utakmica kao i ostale, igra se u srijedu s početkom od 15.30 sati u Velikoj Obarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi