Kubura: Ostaje žal za propuštenim prilikama

Golman Slavije nakon remija u Gradišci

Kubura: Ostaje žal za propuštenim prilikama

D. Vejo

Ekipa Slavije drugim remijem u šampionatu Srpske zaokružila je treće kolo.

Tim iz I. Sarajeva u derbiju kola, stigao je u Gradišku da se nadigrava što su i pokazali. Nakon što su poslije prvih 45 minuta gubili sa 1:0, plavo-bijeli su se u drugom dijelu trgnuli te stigli do preokreta. Ipak, Kojić se pobrinuo s bijele tačke za remi.

"Ništa nam nije polazilo za nogom u prvom poluvremenu. Bilo je za zaborav, dok su to domaćini iskoristili i postigli gol. Međutim, drugi dio utakmice otvorili smo veoma dobro. Protivnika smo praktično stjerali u njihov šesnaesterac, a rezultat toga bila su dva pogotka koja smo postigli u kratkom roku. Nakon toga, primamo gol s bijele tačke koji koji je signaliziran od strane pomoćnog sudije iako je glavni arbitar bio blizu dešavanja. Ostaje žal za izgubljenim bodovima u Gradišci, ali šta je tu je, okrećemo se narednoj utakmici u kojoj ćemo, nadam se ostvariti trijumf", kazao je za SportSport.ba čuvar mreže Slavije, Miloš Kubura.

Kubura je do sada bio jedan od glavnih karika svog tima. U prvom kolu svojim intervencijama spasio je Slaviju u nekoliko navrata poraza od Borca, dok je u Gradišci također pružio skormnu  partiju.

Priliku za nova tri boda, Slavija će tražiti narednog vikenda na svom terenu protiv Borca iz Šamca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi