Kukavica: Dolazak u Metalleghe bio je pravi potez

Novo pojačanje Metalleghea za SportSport.ba

Kukavica: Dolazak u Metalleghe bio je pravi potez

D. Vejo

Ekipa Metalleghea će u narednu sezonu ući jača za mladog i perspektivnog defanzivca, te sada već bivšeg fudbalera Slobode iz Mrkonjić Grada Amira Kukavicu.

Svojim igrama u dresu Mrkonjićana, Kukavica je privukao pažnju na sebe. Najkonkretniji po pitanju njegovog angažmana bio je tim iz Jajca, s kojim je ugovor potpisao na šest mjeseci, odnosno pola godine.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom nije krio, a kako kaže, daće sve od sebe kako bi sa novim timom ostvarivao pozitivne rezultate.

"Veoma sam zadovoljan postignutim dogovorom sa ekipom Metalleghea. Uslovi su veoma dobri, radi se dosta naporno. O novim saigračima imam samo riječi hvale. To su sjajni momci, spremni uvijek da izađu u susret. Smatram da sam učinio pravi potez dolaskom u ovaj klub. Daću svoj maksimum kako bismo zajedno stizali do novih trijumfa", izjavio je za SportSport.ba novajlija Metalleghea, Amir Kukavica.

U dosadašnjoj karijeri, Kukavica je branio boje prijedorskog Rudara, Podgrmeča i Slobode Mrkonjić Grad.

Svakako da će kvalitet kojeg posjeduje Kukavica, biti od velike koristi za crveno-bijele. U Metallegheu, pomenuti defanzivac je zadužio dres sa brojem 25.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti