Kukavica: U Derventu ne idemo sa bijelom zastavom

Sloboda MG gostuje Tekstilcu

Kukavica: U Derventu ne idemo sa bijelom zastavom

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada će u okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske gostovati u Derventi ekipi Tekstilca.

Ovaj meč nosi epitet derbija, a sastaju se petoplasirani i desetoplasirani tim u šampionatu. Sloboda je u dva proljećna kola u svoju statistiku upisala bod, dok je Tekstilac dva puta pretrpjeo poraz.

Svoja očekivanja od ovog susreta kazao je jedan od standardnih igrača u mozaiku iskusnog stručnjaka Dragana Vukše.

"Imamo jako teško gostovanje u Derventi, gdje je protivnik kao i mi loše otvorio sezonu, imaju dva vezana poraza te smatram da će pokušati svim raspoloživim sredstvima da naprave povoljan rezultat pred svojom publikom. Ali i pored svega, mi u Derventu ne idemo sa bijelom zastavom već s ciljem da pokušamo napraviti što bolji rezultat na gostujućem terenu kako bi ostali u trci za play-off lige", ističe za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Amir Kukavica.

Ekipa Slobode uspjela je da se domogne polufinala Kupa Republike Srpske, a gdje za protivnika ima trebinjski Leotar.

"Atmosfera u timu je odlična, naporno radimo i treniramo te sam jako zadovoljan jer djelujemo kako porodica. Želja nam je da u Kupu RS otvorimo vrata finala", dodaje vezista Mrkonjićana.

Utakmica između Tekstilca i Slobode MG igra se u subotu od 15 sati u Derventi, dok je prvi polufinali meč Kupa sa Leotarom zakazan za srijedu od 14.30 sati u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi