Kulaš: Ne smijemo sami sebi praviti probleme

Trener NK Iskra za SportSport.ba

Kulaš: Ne smijemo sami sebi praviti probleme

S. Mlaćo

Iako su planirali generalku igrati u danima vikenda, nogometaši Iskre će planirani meč protiv FK Klis iz Buturović Polja, člana Druge lige Federacije BiH grupa Jug odigrati u srijedu. 

Meč je zakazan za 14 sati na stadion Jaklić u Bugojnu, a Bugojanci vjeruju da će ih poslužiti i lijepo vrijeme. 

"Generalku igramo protiv ekipe koja je izuzetno dobra i iskusna, te druga po efikasnosti u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Jug. Očekujemo jednu pravu provjeru, a do sada mogu biti zadovoljan kako momci treniraju. U par utakmica smo sami sebi napravili probleme gdje smo i bili kažnjeni, što nam se ne smije dešavati u prvenstvu", istakao je za SportSport.ba šef stručnog štaba NK Iskra Bugojno Senid Kulaš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kao što je već poznato, NK Iskra je jesenji šampion Druge lige Federacije BiH grupa Zapad sa dva boda više u odnosu na FK Vitez. Bugojanci u drugom dijelu sezone imaju nešto teži raspored, ali vjeruju u svoje kvaliete.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi