Kulaš: Presretan sam zbog licence

Trener NK Iskra

Kulaš: Presretan sam zbog licence

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre nakon sjajne polusezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Zapad i jesenje titule nalaze se na odmoru, a trener tog tima Senid Kulaš jučer je postao vlasnik UEFA "A" trenerske licence.

Ovaj mladi stručnjak koji je i nastupao za Iskru, te kasnije vodio kadetsku selekciju tog kluba, a zatim i seniorsku imao je razloga za zadovoljstvo.

"Hvala Bogu sve je uspješno završeno. "A" licenca je uspješno završena i neophodna je za razvijanje trenera u edukaciji. Mlad sam i hvala Bogu zadovoljan sam, te presretan. Hvala svima koji su doprinijeli i pomogli da uspješno završim", kazao je Kulaš za SportSport.ba.

Cilj njegovog tima u drugom dijelu sezone će biti ostanak na prvom mjestu i plasman u Prvu ligu Federacije.

"U januaru, oko 20-tog ćemo početi pripreme i pokušati se što bolje spremiti za nastavak prvenstva. Cilj Iskre uvijek treba da bude viši rang takmičenja", istakao je trener Iskre. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz Uprave NK Iskra čestitali su svom treneru na uspjehu te poželjeli mnogo sreće u narednom periodu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi