Kulaš: Protiv Podgrmeča smo potvrdili tri boda iz Kiseljaka

Šef stručnog štaba NK Iskra Bugojno

Kulaš: Protiv Podgrmeča smo potvrdili tri boda iz Kiseljaka

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre nalaze se na liderskoj poziciji Druge lige FBiH grupa Zapad, a u subotu su pred svojim navijačima savladali Podgrmeč iz Sanskog Mosta (2:0).

Plavi sa Jaklića opravdali su ulogu favorita, a trener Senid Kulaš nakon susreta mogao je biti zadovoljan viđenim.

"Nama je bilo najbitnije da trijumfujemo i potvrdimo tri boda iz Kiseljaka. Igrali smo protiv ekipe koja je se brani i pokazala je da joj nije mjesto na dnu tabele, te su mene pozitivno iznenadili sa željom i voljom. Ipak, mi smo uspjeli i svoj cilj ostvarili", kazao je Kulaš.

Bugojanci će u narednom kolu u goste Sloge iz Bosanske Otoke.

"Ja koliko znam mi smo gore dva puta igrali i oba puta neriješeno. To je dosta dobra domaćinska ekipa, ali sa tri boda iz tog meča mi smo ostvarili svoj cilj", jasan je trener Iskre.

I nakon ovog kola Iskra, Vitez i Krajina su ostali glavni konkurenti za osvajanje prvog mjesta.

"Naredno kolo mislim da donosi rasplet, ali mi imamo sve u svojim rukama i pokušat ćemo da odradimo svoj zadatak", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba trener NK Iskra Senid Kulaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti