Kunić ponovo na Gradskom stadionu?

Mladi napadač mogao bi da pojača redove crveno-plavih

Kunić ponovo na Gradskom stadionu?

FK Borac napravio je velike rezove nakon osvajanja jesenje titule u Prvoj ligi RS.

Crveno-plavi zahvalili su se pojedinim igračima na dosadašnjoj saradnji te krenuli u potragu za novim imenima.

Ovih dana u medijima su se kao eventualna pojačanja spominjali Bojan Puzigaća i Petar Kunić, a kako stvari stoje povratku na Gradski stadion bliži je napadač Novog Pazara.

"Ostvaren je kontakt sa bivšim klubom. Postoji obostrana želja za realizaciju transfera, ali je je još rano za bilo kakve prognoze. Imam ugovor sa Novim Pazarom do ljeta, tako da ćemo konkretniju sliku imati u narednim danima", rekao je Kunić za SportSport.ba.

Mladi napadač je ove sezone imao neugodnu povredu lože koja ga je duži vremenski period odvojila od terena, tako da je u dresu srbijanskog superligaša upisao samo dva nastupa i jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi