Kunić "teroriše" protivničke golmane

Opravdava ulogu velikog pojačanja

Kunić "teroriše" protivničke golmane

D. Vejo

Za centarfora Petra Kunića može se reći da je pun pogodak banjalučkog Borca, kada su u pitanju pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

Kunić je prve fudbalske korake napravio upravo u gradu na Vrbasu. Sa svojih sedam godina, stigao je na Gradski stadion, a mnogi stručnjaci koji su tada bili u redovima Velikana iz Platonove, odmah su shvatili da se radi o izrazito velikom talentu.

Njuh za gol, ima još od djetinjstva, a to potvrđuje i svojim partijama u dresu crveno-plavih gdje pokušava da oživi karijeru i vrati je na stari put.

Prvoj ljubavi vratio se u januaru iz Novog Pazara, ekipe koja nastupa u Super ligi Srbije. Tamo se nije naigrao, ali zato svojim partijama u Banjaluci iz utakmice u utakmicu pokazuje koliki kvalitet zapravo posjeduje.

U tri pripremna meča do sada, Kunić je zabio velikih sedam pogodaka od ukupno 15 što su postigli Banjalučani, dok su mu još dva gola poništena zbog navodnog ofsajda.

S toga, ako je suditi po dosadašnjim izdanjima 23-godišnjeg centarfora, Borac nije pogriješio. Kunić opravdava ulogu jednog od većih pojačanja ove sezone, te će svakako predstavljati opasnost po svaku odbranu ali i gol u nastavku Prve lige Republike Srpske.

U dosadašnjoj karijeri pored Borca, Kunić je nosio dres Novog Pazara, Dukle iz Praga i Rudara iz Prijedora.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti