Kunić u Borcu na posudbi, blizu dolaska i Handžić

Kunić u Borcu na posudbi, blizu dolaska i Handžić

E. Škorić

Fudbalski klub Borac vratio je mladog bh. reprezentativca Petra Kunića na posudbu do kraja sezone.

Kunić je prije godinu dana iz Borca otišao u Češku gdje je potpisao ugovor s Duklom iz Praga, ali se vratio u Banjaluku, gdje će ostati na posudbi do kraja sezone.

"Bilo je planirano da jedan napadač bude prodat u Tursku, ali pošto je taj posao propao razgovarao sam s trenerom i ljudima u klubu kako bi mi dozvolili da odem na pozajmicu kako bih imao veću minutažu", izjavio je Kunić, dodavši:

"Bilo je još nekoliko opcija, ali sam se sa Borcem brzo dogovorio i moja velika želja je bila da se vratim u klub u kojem sam ponikao. Ostali su još neki sitni detalji, ali ću narednih šest mjeseci nosi crveno-plavi dres."

Blizu redovima Borca je i Haris Handžić, bivši igrač Sarajeva i Rudara iz Prijedora, koji je proteklih šest mjeseci igrao u švicarskom drugoligašu Vaduzu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.