Kup BiH: Danas žrijeb osmine finala

Žrijeb od 12 sati u Vogošći

Kup BiH: Danas žrijeb osmine finala

E. Škorić

U hotelu Park u Vogošći danas će se obaviti žrijeb parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

U srijedu je bilo dosta uzbuđenja na 16 susreta šesnaestine finala Kupa BiH, a danas ćemo saznati ko će odmjeriti snage u osmini finala.

Svi učesnici osmine finala: Bosna Sema, Goražde, Kozara, Mladost DK, Orašje, Radnički Lukavac, Radnik, Rudar Kakanj, Sarajevo, Slavija, Sloboda Tuzla, Široki Brijeg, Travnik, Velež, Zrinjski, Željezničar.

Osim toga, bit će održan i seminar za delegate Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, što je najavio Nogometni savez naše zemlje.

Podsjećamo da trofej u Kupu brani ekipa Radnika iz Bijeljine, koja je prošle sezone u finalu pobijedila Slobodu, a žrijeb će se održati s početkom u 12 sati. Sve to moći ćete da pratite na SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi