Kup BiH: Poznata službena lica i termini utakmica

Delegirani suci prvih utakmica 1/8 finala

Kup BiH: Poznata službena lica i termini utakmica

Ove sedmice su na rasporedu prve utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

U utorak, srijedu i četvrtak igra se ukupno osam utakmica, a rezultatski najzanimljivija će biti ona koju će u Tuzli igrati Sloboda i Široki Brijeg. Glavni sudac tog meča bit će Miloš Gigović iz Gradiške.

U Mostaru se igra gradski derbi Zrinjskog i Veleža. Meč koji je na rasporedu u srijedu od 16 sati sudit će Goran Paradžik iz Ljubuškog.

Sarajevo će u srijedu od 15 sati na svom terenu dočekati Gradišku a tu utakmicu će suditi Emir Spahalić iz Mostara, dok Željezničar istog dana u kasnijem terminu (19:00) na Grbavici igra protiv Goražda, a glavni sudac Ermin Sivac iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmicu Mladosti i Slavije će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva, Bosne Seme i Radničkog Zoran Soknić iz Istočnog Sarajeva a Orašja i Travnika Mateo Musa iz Mostara, dok će glavni arbitar na utakmici Rudara i Radnika u Kaknju biti Husein Terzić iz Travnika.

Kompletan spisak sudaca koji će dijeliti pravdu na prvim utakmicama 1/8 finala Kupa BiH, kao i sve termine susreta, možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi