Trener Zrinjskog jasan

"Kup nam nije prioritet, ali protiv Borca idemo na pobjedu"

Krupa i Zrinjski odigrali su juče neriješeno (0:0) u 9. kolu Premijer lige BiH.

Treneri oba tima bili su zadovoljni krajnjim ishodom, a nakon susreta iznijeli su i očekivanja za naredne izazove u Kupu BiH.

"Što se tiče Kupa, igraćemo protiv ekipe Borca. Naravno, prvenstvo nam je prioritet, ali sigurno da ni u Kupu nećemo odustajati s obzirom da imamo širok roster igrača. Tu utakmicu igramo kod kuće i sigurno da idemo na pobjedu i prolazak u naredni krug takmičenja", rekao je Marinović.

Slobodan Starčević bio je nešto konkretniji.

"Nama ovaj bodovni saldo daje mogućnost da na svaku utakmicu idemo ozbiljno. Tako smo i igrali sa banjalučkim Željezničarom u Kupu RS, sa jednom ozbiljnom ekipom, tako ćemo i protiv Travnika. Napravićemo analizu ko nam je zdrav, ko nije previše umoran od ove današnje utakmice. Izaćemo sa što kvalitetnijom ekipom, sa željom da prođemo u naredno kolo", izjavio je strateg Banjalučana.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmice šesnaestine finala Kupa BiH na programu su 21. septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije