Predsjednik FK Sarajevo

Kusturica: FK Sarajevo postaje regionalno bitan klub

U svečanom salonu "Svetozar Vujović" danas je održana konferencija za medije povodom potpisa ugovora između FK Sarajevo i NLB Banke.

Predsjednik kluba Edis Kusturica nije krio zadovoljstvo zbog saradnje sa novim poslovnim partnerom, te je istakao da Sarajevo postaje regionalno bitan klub.

"Ovo je prije svega poslovni događaj. Mi smo poslovnu politiku profilirali na tome da pravimo i razvijamo odnose s našim poslovnim partnerima. Nama je naročito stalo da imamo poslovne partnere koji su prvoklasni i mislim da smo u NLB Banci našli takvog partnera. Ova poslovna saradnja će se ravijati i dalje i nastojat ćemo da zajedno pravimo akcije i aktivnosti koje će sigurno obogatiti i nas, a i NLB Banku. Mi lagano proizilazimo okvire Bosne i Hercegovine i postajemo regionalno bitan klub", kazao je Kusturica.

Također, na koferenciji za medije FK Sarajevo zvanično je predstavio i četiri mlada fudbalera sa kojima su potpisani profesionalni ugovori, a radi se o Amaru Buroviću, Tariku Handžiću, Elvedinu Heriću i Advanu Kadušiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.