Predsjednik FK Sarajevo

Kusturica: Probuđen je div ispod Trebevića

M. Šljivak

Predsjednik FK Sarajevo Edis Kusturica presretan je nakon osvajanja titule prvaka BiH.

 

 

On nije krio emocije nakon pobjede nad Slobodom...

 

"Strašno sam uzbuđen. Mi smo imali zadatak da probudimo diva. On sad leprša iznad Trebevića, iznad Bosne i Hercegovine. Mi ćemo da nastavimo sa radim. Zahvaljujem se svima. Mi smo šampioni Bosne i Hercegovine", istakao je Kusturica, te je dodao da je presudila volja.

 

"Presudio je karakter, volja i želja. Nismo se predavali, radili smo na tome. Nije bilo među nama loših stvari i došli smo do titule prvaka", rekao je Kusturica.

 

Zadovoljan je i Vincent Tan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"On je prezadovoljan. Oduševljen je zbog titule, navijača. Mislim da se radi o velikom uspjehu", dodao je Kusturica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.