Kuzmanović: Sloboda nas je potcjenila, mi smo to iskoristili

Strijelac pogotka za Drinu protiv Slobode

Kuzmanović: Sloboda nas je potcjenila, mi smo to iskoristili

D. Vejo

Fudbaleri Drine šokirali su jučer Tušanj. Pobjedili su na gostovanju ekipu Slavije sa velikih 0:2 u okviru 27. kola Premijer lige BiH.

Jedan od strijelaca za Zvorničane bio je i mladi fudbaler Kuzmanović, koji je prvi načeo mrežu Slobode.

"Prezadovoljan sam pobjedom iz razloga što nismo bili favoriti, a i igrali smo protiv ekipa koja se bori za titulu pravaka države. Fudbaleri Slobode potcjenili su nas, a mi smo to iskoristili. Upisali smo novu pobjedu i uzeli tri boda. Zadovoljan sam trudom i zalaganjem kako sebe tako i svojih igrača, ali također i pogotkom koji sam postigao jer mi daje na samopouzdanju", zaključio je za SportSport.ba krilni napadač Drine, Mićo Kuzmanović.

Naredni meč, Drina igra na svom terenu protiv Olimpica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi