Kvesić lakše povrijeđen, propušta Široki Brijeg

Lijevi bočni ekipe sa Grbavice lakše povrijeđen

Kvesić lakše povrijeđen, propušta Široki Brijeg

Fudbalski klub Željezničar jučer je na stadionu Grbavica u okviru 11. kola BHT Premijer lige slavio protiv Veleža rezultatom 1:0. 

Utakmicu je u drugom poluvremenu napustio Josip Kvesić zbog povrede. Povreda lijevog bočnog ekipe sa Grbavice nije ozbiljnije prirode, pa će se reprezentativac Bosne i Hercegovine vrlo brzo vratiti na teren. 

Kvesić će ipak propustiti revanš susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će Plavi na stadionu Grbavice dočekati Široki Brijeg. Susret na stadionu Grbavica igra se u srijedu sa početkom od 15 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.