Kvesić od danas u Varteksu
Kvesić Slovačku zamijenio Hrvatskom

Mladi reprezentativac pojačava Varteks

Kvesić od danas u Varteksu

Juniorski reprezentativac naše zemlje Josip Kvesić napustio je redove slovačke Žiline i priključio se danas pripremama varaždinskog Varteksa.

Kvesić se pojavio na probi hrvatskog prvoligaša i provest će određeni period na probi kako bi uvjerio novog trenera Varteksa Damira Jagačića da zaslužuje dres prvotimca.

Kvesić je rođen u Širokom Brijegu 1990. godine, a prošao je kompletnu omladinsku školu premijerligaša sa Pecare, odakle je otišao u Žilinu, ali se nije najbolje snašao. Po vokaciji je lijevi bočni, ali može igrati i lijevog veznog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.