Kvesić u ponedjeljak na prozivci Antalyaspora

Povratak sa posudbe

Kvesić u ponedjeljak na prozivci Antalyaspora

S. Mlaćo

Turski Antalyaspor u ponedjeljak će startati sa pripremama za novu sezonu u Superligi te zemlje.

Antalyaspor je proteklu sezonu završio na devetom mjestu sa 45 osvojenih bodova, a na prozivci će se pojaviti i bh. internacionalac Josip Kvesić koji je proteklu polusezonu proveo na posudbi u drugoligašu Karsiyaki.

Karsiyaka na kraju nije uspjela izboriti opstanak u ligi, a Kvesić se zbog dvije povrede mišića i nije puno naigrao. Ugovor sa Antalyom ga veže do ljeta 2019. godine, ali nije poznato da li će i ostati u tom klubu.

Za SportSport.ba kratko je kazao da će u ponedjeljak se pojaviti na prozivci, te da će onda i njegov status biti jasniji.

Kvesić je karijeru počeo u Širokom Brijegu, nastavio u  Žilini, te zatim u hrvatskom Varteksu. Nastupao je i za Željezničar iz kojeg je i otišao u Tursku. 

Za mladu reprezentaciju naše zemlje upisao je deset nastupa, a zvanični debi u seniorskoj selekciji  još uvijek nije upisao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi