LA Galaxy objavio koliko će Hušidić pauzirati

Zadobio tešku povredu

LA Galaxy objavio koliko će Hušidić pauzirati

Američki Los Angeles Galaxy potvrdio je kako će bh. internacionalac Adis "Baggio" Hušidić odsustvovati šest do osam sedmica sa terena. 

Fudbaler koji je rođen u Velikoj Kladuši slomio je fibulu u utakmici protiv Minnesote u kojoj je njegov tim slavio sa 2:1, a nakon što je s bolnom grimasom na licu iznesen  s terena bilo je jasno da mu slijedi pauza. 

Detalji ljekarski pregledi koji su obavljeni sinoć pokazali su da će iskusni 30-godišnji Hušidić van stroja biti šest  do osam sedmica, što znači da će se na teren vratiti negdje usred ljeta. 

Hušidić je, podsjećanja radi, bio na spisku reprezentacije BiH pred prijateljsku utakmicu protiv Španije i nastup na Kirin kupu u Japanu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi