Labudovi sa Save protiv Bratstva, Budućnost u Ljubuškom

Labudovi sa Save protiv Bratstva, Budućnost u Ljubuškom

A. Beganović

Danas i sutra na rasporedu su utakmice 4. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Derbi susret u Orašju će odigrati istoimena domaća ekipa i Bratstvo. Labudovi sa Save sjajno su otvorili sezonu. Uz Budućnost su jedina ekipa sa maksimalnim učinkom i sasvim sigurno će i danas učiniti sve da dođu do tri boda. No, ekipa iz Gračanice ne dolazi u Orašje s bijelom zastavom, tako da nas po svemu sudeći očekuje mnogo uzbuđenja.

Vodeća Budućnost gostuje u Ljubuškom. Slogu od ovog kola s klupe predvodi iskusni stručnjak Ivo Ištuk čija velika želja je debitovati pobjedom, ali Budućnost igra sjajno, tako da će se fudbaleri iz Banovića što se tiče današnjeg susreta, pitati za mnogo toga.

Metalleghe gostuje u Visokom kod Bosne koja je sa šest osvojenih bodova jedno od najprijatnijih iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone. U Kaknju će snage odmjeriti domaći Rudar, koji je još uvijek bez pobjede i Goražde, koje je u prva tri kola osvojilo četiri boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo će u Bihaću u duelu sa Čapljinom pokušati doći do prvih bodova, slabašnom Podgrmeču u goste stiže GOŠK, trećeplasirani Radnički če u Lukavcu snage odmjeriti sa Novim Travnikom, dok Zvijezda nakon gostovanja u Jajcu ponovo gostuje ali ovaj put u Mostaru kod Branitelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.