Lakićević i Popović propuštaju Sarajevo?

Zdravstveni bilten Zeničana

Lakićević i Popović propuštaju Sarajevo?

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika treniraju na stadionu Kamberovića polje u Zenici, a akcenat na treninzima trener Nizah Hukić stavio je na igru s loptom, uigravanje akcija i druge finese kako bi se što bolje pripremili pred nastavak prvenstva.

Igrači dobro podnose sve zadatke, a ono što je svakako bitno da je kako kažu atmosfera na vrhunskom nivou, te svi jedva čekaju da krene prvenstvo, gdje će pokušati nastaviti s igrama iz finiša prvog dijela.

Male glavobolje trener Zeničana ima oko povrijeđenih igrača, kako stvari stoje, prvo kolo i utakmicu sa Sarajevom propustit će dva igrača Marin Popović i Slobodan Lakićević. Popoviću je stradao bedreni mišić, te će biti van terena u narednom periodu, dok se povratak Lakičevića očekuje za oko dvije sedmice.

Probleme s povredama još imaju Dženan Bureković, Darko Mišić i Aid Vehabović, ali oni treniraju s ekipom i trebali bi biti spremni do utakmice protiv Sarajeva.

Trener Nizah Hukić će imati probleme oko lijeve strane, na kojoj ordiniraju Lakičević, Popović i Bureković, a prazninu zbog povreda bi mogao popuniti Petar Bašić pojačanje Čelika u zimskom prelaznom roku, koji pored pozicija u veznom redu može uspješno nastupati i na poziciji lijevog bočnoga.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.