Fudbaler Čelika nakon trijumfa protiv Zvijezde

Lakićević: Možemo do pobjede u naredne dvije utakmice

D. Kurbegović

NK Čelik u subotu je u okviru 22. kola BHT Premijer lige na svom Bilinom Polju slavio protiv Zvijezde iz Gradačca rezultatom 3:1. 

Lakićević je na susretu protiv Zvijezde u igru ušao umjesto povrijeđenog Burekovića, te je već nakon nekoliko minuta provedenih na terenu asistirao Mešanoviću za vodstvo ekipe iz Zenice. 

"Znali smo da nas čeka dosta teška utakmica. Imali smo dosta umornih igrača. Igrali smo strpljivo i u drugom poluvremenu pokazali da smo bolja ekipa i na kraju smo zasluženo slavili," rekao je Lakićević, a potom se osvrnuo i na svoje zdravstveno stanje: 

"Nisam još uvijek 100% spreman. Radio sam dosta kvalitetno prije priprema, ali još uvijek nisam 100% spreman i nadam se da ću se u naredne dvije, tri sedmice spremiti za najveće napore," rekao je Lakićević. 

"Utakmica sa Veležom je jako bitna, ali prvo moramo igrati protiv Travnika. To je tradicionalno neugodan protivnik. Za nas je puno važnija utakmica u srijedu. Uvijek je posebno igrati protiv bivšeg kluba, ali ja sam profesionalac i uvijek dajem sve od sebe za klub u kojem igram. Mislim da možemo pobijediti u obje utakmice," rekao je na kraju Lakićević. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.