Lale: Do ovog trenutka sastanak nije održan, a ni zakazan

Da li će navijači Sarajeva bodriti svoje ljubimce?

Lale: Do ovog trenutka sastanak nije održan, a ni zakazan

A. Beganović

"Do ovog trenutka nikakav satanak nismo održali. Nije bilo ni telefonske sjednice. Kolo neće biti odgođeno, igrat će se svi susreti, pa i onaj u Istočnom Sarajevu", za SportSport.ba je izjavio član Komisije za takmičenje Milorad Lale.

Sinoćnji teroristički čin u Zvorniku doveo je u pitanje i prisustvo navijača Sarajeva na susretu 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Istočnom Sarajevu.

Da li će teroristički čin uticati i na eventualnu odluku o zabrani prisustva gostujućih navijača na stadionu u Istočnom Sarajevu još uvijek se ne zna, no do ovog trenutka nikakva odluka od strane Fudbalskog saveza BiH nije donesena.

"Pratit ćemo razvoj situacije. Mislim da ne treba dolijevati ulje na vatru. Nikakvi sastanci još uvijek nisu održani, bar što se tiče Takmičarske komisije. Dakle, u ovom trenutku nije donesena odluka o zabrani prisustva gostujućih navijača na stadionu u Istočnom Sarajevu", istakao je Lale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo da će se u Fudbalskom savezu BiH s velikom pažnjom pratiti razvoj situacije vezan za sinoćnji teroristički napad u Zvorniku. Očekuje se da, ukoliko ne dođe do smirivanja situacije, zajednički sastank održe Komitet za takmičenje i Komitet za bezbjednost, nakon kojeg bi mnogo toga trebalo biti jasnije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.