Lalović: Nadam se da ću opravdati očekivanja

Napadač Famosa na probi u Borcu

Lalović: Nadam se da ću opravdati očekivanja

D. Vejo

Fudbaler Famosa iz Vojkovića Tihomir Lalović u proteklih pet dana vrijedno je trenirao sa postojećim igračkim kadrom banjalučkog Borca.

Mladi centarfor, našao se na meti Banjalučana, a tokom jesenjeg dijela sezone u Drugoj ligi Republike Srpske za Famos je postigao četiri pogotka, te zabilježio isto toliko asistencija.

Svoju sudbinu, pomenuti igrač znat će sutra nakon meča sa ekipom Slobode iz Novog Grada.

"Proveo sam nekoliko dana u Banjaluci. Odlično sam prihvaćen kako od strane rukovodstva kluba tako i samih igrača. Sutra igramo protiv Slobode iz Novog Grada. Vjerovatno ću odigrati poluvrijeme, te se nadam da ću opravdati očekivanja", ističe za SportSport.ba napadač, Tihomir Lalović.

Utakmica između Borca i Slobode NG igra se sutra od 13 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi