Lambulić: Greške moramo svesti na minimum

Slavija dočekuje Borac

Lambulić: Greške moramo svesti na minimum

Slavija će danas sa novim šefom stručnog štaba Draganom Radovićem dočekati favorizovani Borac u Istočnom Sarajevu. 

Iako u krizi rezultata, fudbaleri Slavije nadaju se pozitivnom rezultatu na današnjoj utakmici.

„Nakon Željezničara i Zrinjskog ponovo smo domaćini favorizovanom protivniku iz vrha tabele. Znamo da će meč biti težak i da nećemo lako do cilja, ali smo svi optimisti i nadamo se uspjehu. Očekujemo trijumf jer samo u tom slučaju bismo bili bliži opstanku, posebno ukoliko Sarajevo ne izgubi u Prijedoru u šta svi vjerujemo,“ kaže vezni fudbaler Slavije Igor Lambulić.

„Nema razloga da strahujemo od Borca, nosili smo se sa Željezničarom, pa sigurno možemo i sa njima. Greške na današnjoj utakmici moramo svesti na minimum, jer znamo dobro kako smo se proveli sa Zrinjskim u utakmici u kojoj smo puno griješili,“ dodao je Lambulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.