Lazarević: Čestitam Borcu na povratku u Premijer ligu BiH

Šef struke Drine poslije meča sa Borcem

Lazarević: Čestitam Borcu na povratku u Premijer ligu BiH

D. Vejo

Ekipa Drine iz Zvornika uprkos porazu od Borca (1:0), banjalučkoj publici je pokazala da zna igrati fudbal.

Crveno-plavi su otpor Zvorničana uspjeli da slome tek u 60. minuti utakmice kada je Danilović efektnim udarcem pogodio mrežu Anđelkovića. 

No, izabranici Mile Lazarevića nisu se predali, već su nastavili igrati napadački fudbal. Imali su svoje šanse nakon primljenog pogotka, ali iste nisu uspjeli da realizuju.

Šef struke gostujuće ekipe na ovom susretu kazao je da nema šta zamjeriti svojim igračima, te dodao da je domaćin zasluženo slavio.

"Drina je pokazala da zna igrati fudbal. Borac je zasluženio dobio meč sa 1:0. Imali smo odličnih tranzicija u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli da izjednačimo. Svojim igračima nemam šta da zamjerim, borili su se od početka do kraja utakmice. Čestitam Borcu na ulasku u Premijer ligu BiH", izjavio je trener Drine, Mile Lazarević.

U četvrtom kolu play-off faze, Drina će na svom terenu ugostiti ekipu Kozare iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi