Lazarević: Ciljamo na prvo mjesto i plasman u elitu

Novi trener Zvijezde 09

Lazarević: Ciljamo na prvo mjesto i plasman u elitu

D. Vejo

Novi šef struke Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići Mile Lazarević, optimistično gleda na sezonu koja njegovom timu i njemu predstoji.

Bijeljinci su bili dosta aktivni tokom prethodnih nekoliko dana, pa su se nova pojačanja redala kao na traci. Zadovoljan urađenim poslom u dosadašnjem dijelu prelaznog roka jeste i sam iskusni stručnjak, koji ne krije da postoji još jedna želja kada je u pitanju jačanje igračkog kadra.

"Jako smo zadovoljni dosadašnjim pojačanjima. Sredinu terena smo popunili, kao i defanzivu, ostao je još napad. Imamo tu kvalitetnih igrača, ali zbog konkurencije bismo željeli dovesti još jedno ime na toj poziciji i tako okončati ovaj prelazni rok na najbolji mogući način", istakao je novi šef struke Zvijezde 09, Mile Lazarević.

Zvijezda 09 pripreme će obaviti kod kuće, a poznati su i test protivnici s kojima će ova ekipa odmjeriti snage.

"Planirano je da kompletne pripreme odradimo kod kuće, na svom terenu. Od 16. do 27. jula, igrači će biti u karantinu. Prvi kontrolni meč, zakazali smo za osmi jul, protiv ekipe Sloge iz Siminog Hana, a protiv Jedinstva iz Uba, utakmicu ćemo odigrati 26. jula. Cilj je jasan, napasti prvu poziciju, želimo u Premijer ligu BiH", zaključuje Lazarević.

Lazarević je prije dvije nedjelje pojačao redove ovog prvoligaša, a gdje je stigao iz zvorničke Drine koju je vodio dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi