Lazarević: Putovanja su ostavila trag na ekipi

Šef struke Zvijezda 09

Lazarević: Putovanja su ostavila trag na ekipi

S. Mlaćo

Nakon remija nad Drinom Zvornik (2:2), trener Zvijezde 09 Mile Lazarević nije mogao biti zadovoljan.

Ipak, i pored toga Zvijezda je ostala lider na tabeli.

"Mislim da je publika mogla vidjeti jednu zanimljivu fudbalsku predstavu u kojoj su obje ekipe pružile svoj maksimum, a sigurno su gosti zadovoljniji podjelom bodova. Ne tražimo alibi za ovaj neriješen rezultat, međutim imamo puno problema sa povredama. Nekoliko naših prvotimaca je nastupilo povrijeđeno, a naporna putovanja su očigledno ostavila trag na ekipi. Priliku su zbog toga dobili mladi igrači, što je naš najveći dobitak iz ovog susreta. Naš cilj je jasan i to je plasman u Premijer ligu BiH i od toga nećemo odustati. Dijelimo prvo mjesto sa Rudarom, a već u narednom kolu protiv Kozare imamo priliku za popravni", kazao je Lazarević.

Predsjednik kluba iz Etno sela Stanišići Boris Stanišić također je govorio o igrama kluba.

"Ima još puno do kraja sezone koja će sigurno biti teška i neizvjesna, pa je ovo samo jedan u nizu mečeva koji nismo riješili u svoju korist. Vjerujem u ovu ekipu i šefa stručnog štaba i siguran sam da imaju kvalitet da do kraja jesenjeg dijela sezone ostanu u samom vrhu tabele. Ne razmišljamo ni o kakvim smjenama, iako su to neki priželjkivali kako bi destabilizovali naš klub koji ima jasan cilj i nalazi se na dobrom putu da to i realizuje", jasan je bio Stanišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije