Lazarević: U duelu sa Olimpikom nemamo šta izgubiti

Trener Zvijezde 09 za SportSport.ba

Lazarević: U duelu sa Olimpikom nemamo šta izgubiti

E. Dindić

U okviru četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine sastat će se ekipe Zvijezde 09 iz Etno Sela Stanišići i ekipa Olimpika iz Sarajeva. Ekipa iz Bijeljine je najprijatnije iznenađenje Kupa BiH, dok Olimpic predvodi prvoligaški karavan i jedan je od najozbiljnijih kandidata za povratak u Premijer ligu BiH.

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 Mile Lazarević za portal SportSport.ba podijelio je prve impresije o narednom protivniku. 

"Priželjkivao sam komšijski derbi protiv Slobode ili Sloge iz Simin Hana, ali eto dobili smo ekipu Olimpika. Oni imaju puno iskusnih fudbalera sa premijerligaškim iskustvom, pa njima prepuštam ulogu favorita. Imamo šansi za prolaz, ali moramo biti svjesni da će to biti izuzetno teško. Mi sa druge strane silno motivirani ulazimo u ovaj dvomeč u kome nemamo što izgubiti, jer smo već plasmanom u četvrtfinale ostvarili historijski uspjeh za ovaj klub", rekao je Lazarević te nastavio: 

"Puno toga će zavisiti od prvog susreta na Otoci, i ako uspijemo da ostvarimo povoljan rezultat, sigurno je da ćemo biti veoma blizu prolaza u dalju fazu takmičenja. Do prvog susreta ima još petnaest dana, pa vjerujem da će se do tada nekoliko naših povrijeđenih fudbalera oporaviti i spremno dočekati taj dvomeč", rekao je Lazarević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi