Lazarević: Vjerujem u pobjedu i prolaz dalje

Šef struke Zvijezde 09

Lazarević: Vjerujem u pobjedu i prolaz dalje

S. Mlaćo

Lider Prve lige RS Zvijezda 09 u prošlom kolu je remizirala kod Tekstilca te tako ostala na prvom mjestu. 

Već danas ih očeuje Kup RS u kojem će odmjeriti snage sa nekadašnjim prvakom BiH Leotarom iz Trebinja.

Tim iz Etna Sela Stanišići je veliki favorit, pa će Mile Lazarević pružiti priliku igračima koji do sada i nisu imali veliku minutažu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U posljednje dvije utakmice završili smo neriješenim rezultatima, ali smo i dalje prvoplasirani tim na tabeli, zbog čega moramo biti zadovoljni. Imali smo dosta problema sa povredama i kartonima zbog čega smo u nekoliko utakmica igrali oslabljeni, što se sigurno odrazilo na rezultat. U ovih devet kola odbrana je ključ našeg uspjeha, iako su i napadači po efikasnosti među najuspješenijim timovima. Pored prvenstva uspješno smo prošli prve prepreke u Kupu BiH i RS, pa smo jedna od rijetkih ekipa koja se uspješno takmiči na tri fronta. Već danas u Kupu RS igramo protiv Leotara u Trebinju i priliku će dobiti mlađi igrači i oni koji nisu u prvom planu, međutim vjerujem da oni mogu ostvariti pobjedu i prolaz u dalju fazu takmičenja", rekao je Lazarević za fkzvijezda09.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi