Lazarević: Želimo slaviti protiv Podrinja

Drina gostuje u Janji

Lazarević: Želimo slaviti protiv Podrinja

M. Jakovljević

Podrinje će u okviru 3. kola Prve lige RS danas ugostiti Drinu iz Zvornika.

Susreti ova dva kluba su uvijek bili dinamični i donosili su dobar fudbal, a uoči utakmice trener gostiju Mile Lazarević istakao je da je cilj vratiti se u Zvornik sa punim plijenim.

"Naše ambicije su jasne, pokušat ćemo izboriti povratak u Premijer ligu BiH. Konkurencija je velika jer su tu još Borac, Slavija i Rudar. Zato na svaku utakmicu ulazimo s motivom da pobijedimo bez obzira da li smo domaćin ili gost", kazao je Lazarević i potom dodao:

"U Janju putujemo s ciljom da pobijedimo jer mislim da smo u ovom momentu kvalitetnija ekipa. Imat ćemo i veliki broj navijača koji će nam pružiti podršku. Svi igrači su uzdravi i sposobni za igru", dodao je trener Drine. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Drina nakon dvije odigrane utakmice na kontu ima četiri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi