Lazarevića zamijenio Milanović

Pripreme Podrinja iz Janje

Lazarevića zamijenio Milanović

Fudbaleri prvoligaša iz lige RS, janjanskog Podrinja, nastavljaju pripreme za novu sezonu koju će otvoriti utakmicom sa Sutjeskom u Foči. 

Dosadašnjeg trenera Mileta Lazarevića naslijedio je Mile Milanović, koji je s dosta uspjeha vodio Mladost iz Velike Obarske , a posljednji klub mu je bilo Jedinstvo iz Brčkog.

Također, promjena je bilo i u igračkom kadru, pa su Podrinje u ljetnoj pauzi napustili Aco Đokić, Filip Vujić i Aleksandar Kovač.

Prometa je bilo i na popisu pojačanja, a u Janju su stigli Vasiljević iz Loznice, Đorđić i Mehmedbegović iz bijeljinskog Radnika.

Podrinje je u dosadašnjem dijelu pripremnog ciklusa odigralo dvije utakmice. Poraženo je do Zvijezde iz Gradačca i Jadra iz Loznice sa 2:1, a u srijedu igraju kontrolnu utakmicu sa Radnikom iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.