Lazendić: Priželjkujemo pobjedu u Šamcu

Sloboda MG gostuje Borcu

Lazendić: Priželjkujemo pobjedu u Šamcu

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada pod dirigentskom palicom novoizabranog stručnjaka Čedomira Ćuluma zabilježila je remi u prošlom kolu sa ekipom Rudara iz Prijedora.

Naredni meč, Mrkonjićani će odigrati u Šamcu sa tamošnjim Borcem koji je već otpao u niži rang. Gosti se nadaju da uz dobru igru mogu stići do pozitivnog rezultata.

"U Šamac putujemo da se nadigravamo i ostvarimo pobjedu. Atmosfera u timu je zaista sjajna. Nema povrijeđenih igrača svi smo zdravi, te smo trenirali dosta dobro ove sedmice. Vjerujem da možemo do sva tri boda", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Slobode iz Mrkonjić Grada, Siniša Lazendić.

Sloboda trenutno zauzima 10. poziciju u prvenstvu sa 22 osvojena boda koliko i devetoplasirana Slavija.

U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva, tim iz Mrkonjić Grada će na svom terenu dočekati ekipu Sutjeske iz Foče.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi