Lazevski i Fatić imaju dozvolu za igranje protiv Širokog

Sloboda odradila posljednji trening pred gostovanje

Lazevski i Fatić imaju dozvolu za igranje protiv Širokog

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode odradili su jutros u Mramoru posljednji trening pred putovanje u Široki Brijeg gdje će boraviti do utakmice. 

Teren je bio u dobrom stanju pa su igrači imali optimalne uslove za rad. Šef struke crveno-crnih ipak se odlučio za nešto lakšu varijantu, kako bi igrači bili nešto odmorniji za put koji im slijedi.

Musemić će na raspolaganju imati sve igrače osim suspendovanog Zajka Zebe, a u rosteru će se naći i Aleksandar Lazevski te Ivan Fatić koji su riješili administrativne probleme te dobili dozvolu za odigravanje službenih utakmica u dresu Slobode.

U taboru Slobode svjesni su važnosti utakmice, ali sa razlogom optimistični očekuju nove bodove. Utakmica između Slobode i Širokog Brijega igra se u nedjelju, 31. jula sa početkom od 21 sat uz direktan prijenos na Areni Sport 1.

Pravdu na ovom susretu dijeliti će Dragan Petrović (Banja Luka), sa pomoćnicima Igorom Radakovićem (Prijedor) i Sretenom Udovičićem (Prijedor). Dodatni pomoćnici su Darko Obradović (Stolac) i Emir Spahalić (Mostar).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi