Lazić o ponudama: Mladost je najkonkretnija

Doskorašnji član Željezničara

Lazić o ponudama: Mladost je najkonkretnija

Nakon Adnana Šećerovića, još jedan otpisani fudbaler Željezničara bi u proljetnom dijelu sezone mogao nastupati za Mladost.

Čelnici kluba iz Doboja kod Kaknja su kontaktirali Milivoja Lazića, koji je nedavno raskinuo ugovor sa Željezničarom, a dogovor između dvije strane mogao bi biti postignut u narednim danima. 

To je u izjavi za SportSport.ba potvrdio i sam Lazić, dodavši da je u proteklim danima imao kontakte s još nekoliko klubova iz Premijer lige BiH. 

"Nakon što sam raskinuo ugovor sa Željezničarom, kontaktiralo me je nekoliko klubova iz Premijer lige i ne krijem da je među njima i Mladost. Svakom igraču je cilj otići negdje u inostranstvo, pa tako i meni, ali ako od toga ne bude ništa za očekivati će da ću doći u Mladost. Pokazali su se kao najkonkretniji i uskoro bi trebao biti postignut dogovor", kazao nam je Lazić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lazić (24) je u protekloj polusezoni kao igrač Željezničara odigrao ukupno 12 utakmica, a u ukupno 460 minuta provedenih na terenu je postigao tri pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi