Haris Duljević:

"Lech je blagi favorit, ali ja se nadam pobjedi i prolazu"

Prošlu sezonu koju je Sarajevo okončalo trijumfalno sa šampionskom titulom Haris Duljević je dočekao sa povredom, a zadnjih nekoliko utakmica pratio je hodajući uz pomoć štaka.

"Što se tiče moje povrede, uspio sam je hvala Bogu sanirati. Normalno treniram i spremam se za ovo što nam slijedi u narednom periodu", istakao je Haris Duljević.

Fudbaleri Sarajeva su u dosadašnjem pripremnom periodu odigrali dvije prijateljske utakmice. Prva na gostovanju u Jelahu sigurno nije pravi pokazatelj snage izabranika Dženana Uščuplića, dok je provjera protiv Splita svakako bila ozbiljnijeg karaktera.

"Što se tiče utakmica koje su zakazane i koje su pred nama očekuju nas veoma teški mečevi, pogotovo duel protiv Rijeke, koja je jedna fantastična ekipa. Mi ćemo nastojati da iz utakmice u utakmicu idemo na pobjedu i tako će biti sve do kraja", rekao je brzonogi fudbaler Sarajeva, te se osvrnuo na pojačanja koja su ovoga ljeta stigla u klub:

"Kada je riječ o pojačanjima, to su provjereni igrači i brzo su se uklopili u klub i nadam se da će nam biti od velike pomoći u narednom periodu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju naravno neizbježno pitanje o Lechu, šampionu Poljske s kojim će 14. jula odigrati prvi od dva susreta 2. pretkola Lige šampiona.

"Oni su blagi favoriti, ali mi ćemo se dokazati na terenu, ali se nadam našoj pobjedi i prolazu", kazao je optimistični Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.