Lemez: Spremni dočekujemo prvenstvo

Fudbaler Slavije o pripremama

Lemez: Spremni dočekujemo prvenstvo

D. Vejo

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva broje sitno do početka Prve lige Republike Srpske.

Jedan od onih koji je činio okosnicu zadnje linije tima iz I. Sarajeva tokom protekle sezone u Premijer ligi BiH bio je Mladen Lemez. Ovaj stameni štoper zajedno sa svojim timom ulazi u posljednju fazu priprema uoči početka nove sezone.

"Trenutno se nalazimo u Lukavici. Trebali smo ići na pripreme u Austriju, ali smo odustali od toga. Kao zamijenu, tražimo neku bližu sredinu kako bi bar sedam dana trenirali i odigrali nekoliko utakmica prije početka prvenstva. Kroz par dana, biti će poznato da li ćemo otići negdje. Tim je forimiran, ali priča se i o dovođenju novih imena", kazao je za SportSport.ba štoper Slavije, Mladen Lemez.

Fudbaler dodaje i to da će sa dobrim partijama nastaviti i dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi